Réponses

2013-11-14T19:48:30+01:00
A) 5h21min-3h16min=2h05min
b) 13h45min-9h39min=4h06min
c) 5h32min-2h42min=2h50min
Meilleure réponse !
2013-11-14T19:52:42+01:00
5h-3h=2h         21min-16min=5 donc 5h21miin-3h16min=2h05min
13h-9h=4h          45min-39min=6min donc 4h06min
5h-2h=3h            32min-42min=-10min donc 3h-10min=2h50min  donc 2h50min