Réponses

2013-05-09T18:32:46+02:00

1)3000m=3km

40/60=0.67h(0.67 different de 67min)

vitesse=distance/temps

=3/0.67

=4.48km/h

 

2)80+3=83km

1.67h*12=20km

 

83+20=103km

 

3)80/32=2.5h

0.67+2.5+1.67=4.84h