Réponses

Meilleure réponse !
2014-02-13T21:18:39+01:00
A) 12 min = 12/60 = 0.2 h
b) 84 min = 84/ 60 = 1.4 h
c) 40 min = 40/60 = 0.66 h
d ) 3 h 18 min = 3.3 h

3 h = 3*60 = 180 min
4 h 50 = 4*60+50 = 240+50= 290 min
2 h 35 = 120+35 = 155 min
600 secondes = 10 min
3 min 42 sec = 3.07 min