Réponses

2013-10-02T21:32:03+02:00
1/
8min soit 8*60=480s
d=c*t donc d=300000*480=144000000km

2/d=vt donc t=d/v=384500/300000=1.28s

3/
7h*3600=25200s
d=vt=300000*25200=7560000000km
voila